Nava muzeu Republica

Nava Muzeu Republica Nava Muzeu Republica Nava Muzeu Republica Nava Muzeu Republica

Nava fluviala "Republica" reprezinta una din ultimele marturii ale sistemului de navigare cu zbaturi, singura nava de razboi din lume cu masina cu abur. Pentru orice vizitator, "Republica" devine o punte spre vremuri trecute, spre locurile unde odinioara salasluiau adevaratii marinari.

Desfasurandu-si intreaga activitate pe Dunare, "Republica" a fost, este si va fi in continuare o parte din sufletul acestui fluviu, inima capitanilor care au condus-o de-a lungul vremurilor.
Construita in Austria pe santierul naval de la Linz in anul 1903, devenita in 1919 nava romaneasca, fiind preluata in cuantumul despagubirilor de razboi de la Austro-Ungaria, nava "Republica" va asteapta in prezent in portul Tulcea, cu povestiri de peste 100 de ani.

Tur virtual nava muzeu Republica

*Pentru vizionarea tuturor locatiilor din turul virtual, apasati click dreapta pe tur si selectati una dintre scene (Pune, Restaurant...)

To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.

Galerie foto nava muzeu Republica

  • Oferte Delta Dunarii 2013
  • Nava Muzeu - Republica Tulcea
  • Pensiunea Lake House Tulcea